Top News
634 prikaza

Linić: Turudićev svjedok protiv Milanovića

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika... Potražite novi broj magazina Express na svim kiosicima od petka 7. lipnja

Analiziramo kako se financira gradnja Srpskog kulturnog centra u središtu Zagreba i zašto nevoljko o tome govore. Tomislav Klauški piše: 'Finalna bitka Bože Petrova: Sve za fotelju, fotelju nizašto'. Linić se Turudiću čini kao savršeni svjedok protiv Zorana Milanovića. Koje će mu tajne otkriti? Radimir Čačić, bivši ministar koji nije uspio ući u Sabor, pojašnjava najzanimljivije političke i gospodarske momente te tvrdi kako je nužno da na izborima za EU parlament bude izabran i liberal. Zagrebačka plinara izgubila je opskrbu Zagreba, ali u pozadini je ostao pravi političko-gospodarski triler: Nema odgovora zašto godinu dana država nije isplatila ni cent - igrači su Tomašević, Plenković i Vujnovac, a ulog: 130 milijuna eura odštete. Kako iskusni diplomat i kolumnist James Brendan Foley objašnjava posljedice kaznene presude za bivšeg predsjednika SAD-a. Dan D i mi: Od iskrcavanja do kraja srpnja poginulo je 308 Hrvata. Ključni krak krim obrade o 7 metaka: Otpisani igrač NK Osijeka sin je Bambura, vođe Čepinaca.

Potražite novi broj magazina Express na svim kiosicima od petka 7. lipnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.