Top News
6197 prikaza

Mesić, Kolinda i Perkovićev sin direktori u istoj firmi

EXPRESS
Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 8. travnja

Bivši predsjednik Ivo Josipović privodi kraju svoj operni prvijenac, 'Lennona', o sudbini Johna Lennona, a povodom toga nam je dao veliki životni intervju. Tomislav Klauški piše: 'Premijerka i šef države iz bračne ložnice Raspudić. Laka kohabitacija'. Analiziramo efekt donacije Mi-8 za Ukrajinu o kojoj se svi boje išta javno reći. Nagrađivani slikar i kipar, izvanredni profesor na Akademiji likovnih umjetnosti, Svjetlan Junaković povodom svoje nove slikovnice 'Tko to svira?' u intervjuu nam kaže: 'Nadam se da će mi umjetna inteligencija, u slučaju da koristi moje ilustracije makar i u segmentima, plaćati autorska prava!'. Ugledni književnik Miljenko Jergović u nastavku svog feljtona o 1983. godini piše: 'Kakav je bio hormonalni status moje majke na dan kad je Ronald Reagan proglasio Sovjetski Savez carstvom zla?'. Književnik i Expressov kolumnist Emir Imamović - Pirke priredio je veliki vodič turbofolka - za sve koji žele znati više! Moskva je saveznika, Srbiju, uhvatila u dostavi raketnih projektila Ukrajini. Ekspert Aleksandar Radić dubinski analizira kako je do toga došlo. Za Express pišu Miljenko Jergović i drugi.

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 8. travnja

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • frano22 15:31 26.Ožujak 2023.

    TKO JE KOLINDA ZGTAREVIĆ,NAKIČENOVIĆ,NEKADA DAMA S'PANTOVČAKA!! OVA NEUKA I OKTROIRANA DAMA S'PANTOVČAKA NE ZNA ŠTA GOVORI A HOĆE ,PONOVNO DA SE KANDIDIRA ZA DAMU NA PANTOVČAKU.I GLE KAKVU BEDASTOČU IZREĆE OVA NEUKA , A PROFESIONALNA STJUARDESA ,KAKO SE U PROŠLOSTI, ... prikaži još! A VJEROJATNO JE MISLILA U SOCIJALIZMU ,NIJE SMJELO SPOMINJATI, I JAVNO ISTICATI IDEJU KRVOLOČNOG KRŠČANSTVA KAO OBILJEŽJA KATOLIČKOG HRVTSTVA ,DA SI ZATUCANA SLJEDBENICA KATOLIČKE ZLOČINAČLKE CRKVE ,POTOMAK STEPINČEVSKIH DRAKAULA I V

  • BESTpartizan 15:52 09.Ožujak 2023.

    Mesic legenda