Top News
3890 prikaza

Nacional: 'Brkić je kriminalcima odao istragu još 2011.'

Vatreno u Saboru
Patrik Macek/ PIXSELL
Riječ je o slučaju elitne prostitucije u vrijeme dok je Brkić bio zamjenik ravnatelja policije, a ministar Karamarko

Tjednik Nacional u aktualnom broju objavljuje dijelove policijskog izvješća u kojima se navodi da je Milijan Brkić, sadašnji zamjenik Andreja Plenkovića u HDZ-u još prije sedam godina osobno probio tajnu istragu. Radi se o slučaju elitne prostitucije od prije sedam godina, u vrijeme dok je Brkić bio zamjenik ravnatelja policije, a ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

Nacional objavljuje i izjave svjedoka iz tog slučaja koji opisuju da im je Brkić otkrio da su pod istragom i tako ugrozio policijsku akciju. Radi se o velikom slučaju elitne prostitucije u kojoj je kao glavni organizatro bio Nebojša Perunović Pančo.

Naslovnica Nacionala s Milijanom Brkićem | Author: Nacional Nacional

Iako je sve dokumentirano i dokazano da je Brkić razbio tajne mjere i odao policijsku istragu, nikada nije sankcioniran, jer kako pretpostavlja Nacional, zaštitio ga je Tomislav Karamarko.

Otkriće Nacionala dolazi u trenutku kada je Brkićev kum Blaž Curić uhićen zbog probijanja tajne policijske istrage u slučaju lažiranja SMS-ova za Zdravka Mamića.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.