Top News
66006 prikaza

Nestala Melania: Nitko ju nije vidio već 12 dana

Melania i Donald Trump
REUTERS
Neki nagađaju da uopće neće živjeti u Washingtonu, no njezina glasnogovornica to opovrgava

Od dolaska predsjednika Donalda Trumpa, Zapadno krilo Bijele kuće nepresušan je izvor vijesti - no Istočno je krilo, namijenjeno za Prvu damu, doslovno u mraku.

Prošlo je 12 dana otkako je javnost posljednji put vidjela Melaniju Trump, koja je planirala podijeliti svoje vrijeme između Washingtona i New Yorka, gdje njihov sin Barron završava školsku godinu. 

Da je jedina obitelj koju Trump ima u New Yorku njegova kćer Ivanka pokazalo je njihovo zajedničko pojavljivanje na odavanju počasti palom mornaričkom časniku koji je prošlog tjedna ubijem u Jemenu. 

Miro Kovač Miro Kovač Top News 'Već prije mjesec i pol razgovarali smo s ljudima D. Trumpa'

Melania se posljednji put ukazala u javnosti 21. siječnja, kad je prisustvovala post-inauguracijskoj molitvi u Nacionalnoj katedrali u Washingtonu. Sljedećeg dana, na 12. obljetnicu braka predsjedničkog para, Melania se vratila u New York.

"Prva dama zahvaljuje svima na prekrasnoj dobrodošlici u Washingtonu. Ona se vraća u New York zbog Barronove škole te će naredne tjedne pola vremena biti u Washingtonu, a pola u New Yorku", rekao je Melanijina glasnogovornika.

Ona se od tada nije vratila u američki glavni grad, piše CNN. 

Unatoč raznim glasinama, glasnogovornica je odbacila tezu kako se Melania više uopće neće vraćati u Washington te je najavila njenu potpunu selidbu na kraju školske godine.

"Gospođa Trump je počašćena što može služiti zemlji i sudjelovati u aktivnostima Prve dame, koje su vrlo ozbiljne. Tek je kratko vrijeme prošlo od inauguracije, a ona će svoju ulogu ispuniti pragmatično i na jedinstven način, što je njoj i svojstveno", izjavila je Melanijina savjetnica, Stephanie Winston Wolkoff.

Nevolje u raju?

Za sada, bez aktivne Prve dame, tipične dužnosti u tom dijelu Bijele kuće miruju te je jedino gdje se vidi neka aktivnost najava zapošljavanja osoblja od strane Donalda Trumpa, dok se Melania još nije primila toga. 

Također, Melania još nije najavila uobičajeni "društveni raspored događanja", kao ni "Washingtonski kalendar". U ponedjeljak navečer, paparazzi su novu Prvu damu uhvatili kako obavlja razne zadatke po New Yorku u pratnji sina.

I tijekom predizborne kampanje Melania se rijetko te dozirano pojavljivala uz supruga, a najupečatljiviji je bio njen govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.

Zbog toga, ali i raznih snimki "tužnog lica" Melanie za vrijeme inauguracije, brojna su nagađanja kako se nešto čudno zbiva unutar predsjedničkog para, a neki idu toliko daleko da tvrde kako je Donald psihički zlostavlja.

No, sama je Melania više puta branila.

"On je strog kad treba biti, no on je i drag te brižan. Ta se nježnost ne bilježi uvijek, ali se vidi. To je jedan od razloga zbog kojih sam se zaljubila u njega", rekla je u svom govoru na Nacionalnoj konvenciji.

Također je branila svog supruga kad je Access Hollywood objavio snimku u kojoj se Donald hvali "nabacivanjem" udanim žena, mogućnosti pipkanja koga god poželi...

Melania se na to osvrnula kao "mušku priču i zafrkanciju"

"Rekla sam suprugu kako mu je riječnik neprimjeren te neprihvatljiv. Bila sam iznenađena jer to nije muškarac kojeg poznajem. No, ispričao se, i ja sam to prihvatila. Nadam se da će to prihvatiti i Amerikanci. Uostalom, to je bilo prije puno godina", rekla je. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.