Top News
1349 prikaza

Novi Express: Hamas 'osvaja' Bosnu

EXPRESS
Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue, kolumne... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 13. listopada

Anatomija pošasti ili kako je nastalo, raslo i propalo “Sljeme”. Književnik Kristian Novak povodom novog romana nam u intervjuu kaže: “Uzeo sam ta dva sustava, policiju i obrazovanje, i pokušao ispitati što se tu dogodi kad se ljudi pobune”. Dalibor Milas piše: “Livaja kao simbol Hajdukove ‘prgave familije’ jednostavno se od početka nije uklapao u Dalićevo #family okruženje”. Nacionalna prvakinja Drame Nina Violić u intervjuu nam kaže: “Naučila sam biti jednostavna - to mi je možda bilo najteže”. Tema: Krajem listopada, u posebnom komunalnom ceremonijalu na Pjaci, konačno će se vratiti službeni spomen na slavan povijesni dan kad je Split oslobođen od fašizma i fašista. Tomislav Klauški piše: “Netanyahu, luzer ili junak krvavog rata s Hamasom”. Liturgijski život se vratio na Preradovićev trg ili obnove hrama Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu. Josip Mlakić piše: “Ernest Hemingway - čovjek koji je za svoju književnost jamčio vlastitim životom ili kad CIA-a, Sadam Husein i ostatak bestijarija donosi sud”.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 11:11 13.Listopad 2023.

    hamas ce zavrsit kao isis izrael i palestina se 55 gpdina unistavaju gadaju zgrade jadnici zao mi je civila