Top News
122 prikaza

Novi Express: Koga sve u hrvatskoj Putin drži za j**a?

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, istražujemo goruće teme u zemlji i svijetu... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

Velika analiza: Plenkovićev HDZ, verzija 2.025 - U bitku na lokalne izbore šalje mlade i odane. Ali s čvrstom rukom, ništa ne prepušta slučaju. ‘U politici je problem što se nekad beskičmenjaštvo pravda kompromisima, a jasan stav proglašava konfliktnim’, kaže Davor Matijević, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita u intervjuu. Cijenjeni vojni analitičar Aleksandar Radić opisuje jednog od najbizarnijih igrača srpske industrije oružja i vojne opreme - Flambojantni Mitrović, gazda Pinka, sad proizvodi ubojite leteće mašine. Tomislav Klauški piše: ‘Osjetljivi zadatak denunciranja Milanovićevih veza s Rusijom premijer je dao svojem šefu diplomacije Grliću Radmanu ili ministru koji nosi titulu bezveznjaka. Dalibor Milas piše o Papinu kardinalu za Srbiju i tajnoj želja koja ljuti Kaptol. James B. Foley piše: ‘Kamala Harris nalazi se u ozbiljnoj nevolji, ali to je daleko od beznađa’. Miljenko Jergović piše o Bajaginu albumu ‘Pozitivna geografija’, a Marin Kuzmić o tome kako su fašisti plakali dok je partizan Tijardović izvodio ‘Toscu’.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 18. listopada

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.