Top News
612 prikaza

Novi Express: Mi bismo na vlast. Ali nas je malo frka

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

Expressov vojni analitičar Robert Barić postavlja ključna pitanja i slaže bitne odgovore o nastavku sukoba Zapada i Rusije u Ukrajini. Užici i pokore jugoslavenske radničke klase: "Iza vrata radničkih odmarališta. Službeni zapisi o nestašnima i gladnima 1947.-1950., znanstveni je rad skupine povjesničara i suradnika s temom radničke dokolice na ovim prostorima. Tema: Taylor Swift ili tajno oružje Bidena za rušenje Trumpa na izborima. Veliki fotograf Stanko Abadžić nam kaže: "Želim da se u mojim aktovima žena osjeća ugodno i lagodno". Nova ravnateljica zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti Vesna Meštrić u intervjuu: "Mi smo od otvorenja bili izloženi kritici, govorilo se da imamo malu posjećenost i da se nismo dovoljno integrirali u lokalnu zajednicu". U ateljeu slikara Matka Trebotića: "Naslikao sam duhovni portret Dalmacije". Josip Mlakić piše o Dostojevskom povodom 140. obljetnice "Zapisa iz podzemlja". Turudićeva kadrovska križaljka za DORH. Tko će, uopće, s njim tamo raditi?

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 16. veljače

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.