Top News
260 prikaza

Novi Express: Misterij Tuđmanovih milijun dolara za Kissingera

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika. Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 14. lipnja

Tomislav Klauški piše: "Picula, vječiti spasitelj SDP-a bez hrabrosti da ga spasi". Potvrda vijesti iz političke kuhinje para Raspudić: "Da, spremna sam ući u utrku za Pantovčak"'. Mučni susret Tuđmana s Kissingerom u New Yorku i supermoćni srpski lobi u srcu američke politike - povjesničar diplomacije Darko Bekić razotkriva ključne pojedinosti krucijalnog posjeta prvog hrvatskog predsjednika SAD-u prije eskalacije srpske agresije, u jesen 1990. Dalibor Milas piše: "Papina ljudska lekcija za Vatrene". Emir Imamović Pirke piše: "Djeca s kolodvora TikTok nisu zrela za školu". Što je otkrila vojna operacija spašavanja talaca iz Gaze piše veleposlanik Izraela Gary Koren: "Činjenica da su tri taoca bila zatočena u kući novinara Al Jazeere nije ništa manje važna i govori mnogo o sprezi državne katarske novinske kuće s islamskom fundamentalističkom terorističkom organizacijom". Tko su legendarni hrvatski liječnici i oni koji su nastavili njihovim putem. Tajni papiri iz uklete ruske jahte i bitka za 130 milijuna eura.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 14. lipnja:

 | Author: EXPRESS EXPRESS

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.