Top News
1564 prikaza

Novi Express na kioscima: Magazin BestBook na dar

EXPRESS
Najbolji politički i kulturni magazin donosi samo top teme, analize i intervjue

Tri dana ekipa Expressa provela je s predsjednikom Uprave uskrsnule tvornice Aluminija Mostar. Amir Gross Kabiri (42), iz bogate i ugledne židovske obitelji iz Stare Jaffe, sasvim je promijenio neke od užanci središta Hercegovine. Fotoreporterka Sandra Šimunović, u tjednu kad je Vlada slavila Pelješki most, snimila je bizarni primjer nesposobnosti HDZ-ove vlasti da, dvije godine nakon potresa, omogući obnovu Zagreba. Fenomen - Ono što je devedesetih bila Madonnina ‘Erotica’, to je nama danas Beyoncéina ‘Renesansa’. Ruski književnik u velikom intervjuu nam kaže: ‘Lako su razumljivi strahovi od nuklearnih bombi, strahovi od porasta cijena, strahovi od globalne gladi. Ali ne treba zaboraviti da su takvi strahovi upravo ono što Kremlj želi da osjećamo’. Velika priča: Daleko od očiju javnosti, obavijen najdebljim velom tajne, Jeff Woodward, podrijetlom Hrvat iz Gospića, pažljivo je održavao nuklearna oružja američke vojske i uvijek se nadao da ga nikad neće morati upotrijebiti.

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima, ovog tjedna iznimno od četvrtka 4. kolovoza, zbog prazinika u petak

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.