Top News
1708 prikaza

Novi Express na kioscima: Nova ljestvica moći u HDZ-u

EXPRESS
Najbolji politički i kulturni magazin donosi samo top teme. Od petka 8. travnja na svim kioscima potražite novi broj tjednika Express

Stjepan Čuraj je bio bezveznjak. Paladina je izvan svih očekivanja, piše Tomislav Klauški. Tomašević govori i o suradnji sa SDP-om, otkazima u Holdingu i spomeniku na Bandićevu grobu. Analiza: Rat u Ukrajini bacio je mračnu sjenu na rusku vojsku za koju se godinama grandiozno govorilo da je kroz brojne reforme postala moderna i visoko mobilna vojna sila. Dalibor Milas piše: "Bergoglio je ozbiljno shvatio svoju ulogu mirovnog diplomata. Nije ovo nikakva novost: predanost očuvanju svjetskog mira i posredovanje u međunarodnim sukobima sastavni su DNK vanjske politike Svete Stolice". U Split istodobno ispunjen i kulturom i prljavštinom 22. veljače 1919. godine doplovio je glasnik imperija, oklopna američka krstarica USS Olympia, donijevši neku novu nadu, novi sport, glazbu i plesove, a mi donosimo veliki tekst povodom izložbe. Miljenko Jergović piše o stradanju mačke Anastazije, posljednje dubrovačke gospođe. Bjeloruski književnik u eseju za Express piše: "Izgleda da propagandna mašina u Rusiji tako sjajno radi samo zato što društvo ne sumnja". Za Express pišu: Josip Mlakić, Emir Imamović Pirke i drugi.

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 8. travnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.