Top News
1480 prikaza

Novi Express na kioscima: Plenkijeva zlatna liga uhljeba

EXPRESS
Express, najbolji politički i kulturni magazin, u najnovijem broju donosi samo top teme

Novi broj političkog tjednika Express donosi zanimljivu analizu premijerovih političkih kadrova koji sve u profesionalnom životu duguju svom šefu. Poziciju, ugled, zaradu... Oni su tzv. Plenkijeva zlatna liga uhljeba. Neki su važni ministri, neki su već i bivši političari pod istragama, neki opet odrađuju svoje europske karijere. Sve zahvaljujući milosti i ljubavi šefa stranke. Nije uludo još i sovjetski diktator Staljin govorio kako je jedina prava politika - kadrovska politika.

Tomislav Klauški, naš kolumnist, posvetio je svoj tekst čovjeku koji je, kad se sve zbroji, sramota hrvatske politike. No Željka Keruma to ne priječi da se ponovno kandidira za gradonačelnika Splita. A James Foley piše o razini razumijevanja koje dijele predsjednici Biden i Putin. Foley to zove crvene linija i mogli bismo reći kako ne bi bilo lijepo da je itko od njih prijeđe.

Snježana Krnetić, vrijedna politička reporterka, privela je na razgovor Damira Matijevića, SDP-ova kandidata za gradonačelnika Splita. Bojana Mrvoš Pavić ovaj je put ušla u sve zakutke robne kuće NAMA, koja slavi 140 godina postojanja. Napisala je zanimljiv tekst o ikoni šopinga. Novi broj Expressa u prodaji je već od ovog petka za samo 16 kuna.

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 10. lipnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 19:02 09.Lipanj 2022.

    19 afera i jos su na vlasti nevjerovatno