Top News
814 prikaza

Novi Express na kioscima: Tajne Bandićeva intimusa

EXPRESS
Najbolji politički i kulturni magazin u novom broju donosi samo top teme

Tomislav Klauški piše: “Viktor Orban je najsjajnija zvijezda na nebu HDZ-a”. Pregled lista čekanja koje ubijaju pacijente. Kakva je država koja to dopušta? Proslavljeni redatelj Paolo Magelli upravo završava u HNK Zagreb psihološki ljubavni triler “Zločin na kozjem otoku” Uga Bettija, što je poslužilo kao povod našem razgovoru: “Čini mi se da Amerikancima nije u interesu završetak rata u Ukrajini jer se tu dobro zarađuje”.

Ugledni književnik Miljenko Jergović piše u velikom eseju “Antisemitizam: povijest duševne bolesti od Starčevića i Strossmayera do antivaksera”. “Kralj krimića” Jo Nesbø upravo je uspješno odradio slobodno penjanje sa svojim prijateljima iz HGSS-a u okolici Omiša, a porazgovarali smo o tome kako slaže svoje prioritete u svijetu obilježenom pandemijom i ratom u Ukrajini: “Ljudi koji su danas jedni drugima kolege, prijatelji, suigrači u istom sportskom timu - svi zajedno, Srbi, Hrvati, Bošnjaci - šest mjeseci kasnije postaju jedni drugima snajperske mete. Čovjek se zapita - kako je to moguće?”.

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 13. svibnja.

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.