Top News
11948 prikaza

Novi Express na kioscima: U vladi su ostali samo poslušni

EXPRESS
Marićeva odbijenica za Plenkovića glavna je tema novog broja političkog tjednika Express

Odlazak najpopularnijeg ministra golemi je kadrovski problem za premijera koji je ostao okružen većinom ministara koji samo klimaju glavama, piše u posebno zanimljivoj rekonstrukciji događaja na Markovu trgu Igora Alborghettija i Ivana Pandžića.

Snježana Krnetić, pak, razgovarala je s Bojanom Ivoševićem. Puljkov zamjenik, čovjek od puno talenata i kratkih živaca, kaže da se promijenio. Ajd’, baš ćemo vidjeti. Tomislav Klauški do detalja je analizirao školski skandal prve dame Sanje Musić Milanović. Renato Jukić dohvatio se pisanja najluđih detalja iz velike istrage o napadu Trumpovih sljedbenika na Capitol Hill. Naš dopisnik iz Washingtona, ambasador James Foley, zabrinut je recentnim odlukama Vrhovnog suda i tvrdi da je to pokušaj negiranja vrijednosti liberalne demokracije. Ukratko, nije baš dobro. I još mnoštvo toga. Odlične kulturne teme, kao što znate, zaštitni su znak tjednika Express. Pa onda se već danas prošetajte do najbližeg kioska i kupite novi broj Expressa. Po cijeni od samo 16 kuna.

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 8. srpnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.