Top News
485 prikaza

Novi Express: Pet crnih točaka raspada

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika... Potražite novi broj magazine Express na svim kioscima od petka 24. svibnja

Ture u DORH-u ili tužitelji, pogotovo oni iz Uskoka, sa zebnjom očekuju prve poteze novog šefa. Doktor Tarek Samad, neuroznanstvenik, o mozgu političara te strahu i pohlepi, detaljno objašnjava zašto još nema lijeka za Alzheimerovu bolest, gdje su granice razvoja našeg mozga i dvojbe istraživača. Barbarski i surovo: Prije 65 godina Split je šutio i gledao kako vlasti dinamitom ruše najljepše groblje na svijetu. Priča o rabijatnom tužitelju koji želi glavu Netanyahua i triju vođa Hamasa. Dalibor Milas piše: “Sva politička neozbiljnost Republike Hrvatske očituje se u imenovanju Marija Banožića na ministarsku poziciju. To je vrhunac HDZ-ova diletantizma, koji je Hrvatskoj i Hrvatima već više puta ozbiljno naštetio”. Bivši diplomat i ambasador SAD-a u Zagrebu, James Brendan Foley, piše: “Putinov prošlotjedni posjet Pekingu radi sastanka sa Xijem Jinpingom imao je za cilj osigurati kontinuiranu kinesku gospodarsku i tehnološku potporu ključnu za ruske ratne napore”. Za Express pišu: Miljenko Jergović, Josip Mlakić i drugi.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 24. svibnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.