Top News
1718 prikaza

Novi Express: Plenkijevi mučni porazi i tiha pobuna

EXPRESS
Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue, kolumne... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

Novi broj tjednika Express danas je na kioscima s najvažnijim temama iz politike, kulture i društva. Boris Rašeta, minuciozni analitičar HDZ-a i osobe Andreja Plenkovića, raščlanio je tjedan iz pakla za premijera. Naslagalo se tu ozbiljnih poraza za najveći politički ego u Hrvatskoj, a čuju se i glasovi nezadovoljstva iz stranke zbog tvrdoglavih Plenkovićevih stajališta koja bi mogla naškoditi rejtingu. Naša Tina Jokić opisuje kako se Jadran, zbog bahatih vikend kapetana, iznajmljivača brodova željnih ekstra profita i nesposobnih intitucija pretvorio u more smrti. Nesreće odnose živote, a svi to mirno gledaju. Mlada zvijezda SDP-a i gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević, govori o vezi između Grbinova i rejtinga SDP-a. Nije baš optimističan. Klauški konstatira kako se u Saboru stvorila nova vrsta političkih oportunista kojima ništa od HDZ-a nije neprihvatljivo. Zovu se ‘radodajci’, a lijepo ih je ilustrirala Dijana Novak-Krešić. Express, sadržaj koji vas tjera na razmišljanje. Samo za 2,39 eura. Manje od kugle sladoleda.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.