Top News
1931 prikaza

Novi Express: Povratak druga Turudića. Favorit je za šefa DORH-a

EXPRESS
U novom broju politički tjednik daruje vam najbolji književni prilog i pregled najnovije ponude književnih izdanja. Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 5. siječnja

U novom broju politički tjednik Express daruje vam najbolji književni prilog u državi, pa i malo šire. BestBook je za autentične ljubitelje dobrih knjiga i pametnog sadržaja. Donosimo ekskluzivni pregled najnovije ponude književnih izdanja, korisne recenzije i iskrene preporuke. A sve je to dar za vas, vjerne čitatelje. U tjedniku još pročitajte o velikim "comebacku" kontroverznog suca Ivana Turudića, poznatog po tome da je uvijek na usluzi pravdi i HDZ-u. Ali zanimljiva priča o njegovu dolasku na čelo DORH-a sigurno će se još spominjati. Slijedili smo magistralu 232, cestu smrti u Izraelu, na kojoj je Hamas poubijao i oteo stotine nevinih ljudi. Senator hrvatskog novinarstva Branko Tuđen piše o zanimljivoj knjizi "Partizani" slovenskog povjesničara Pirjevca.

U drugom dijelu Expressa pročitajte odličan intervju s klasikom hrvatske arhitekture Vinkom Uhlikom, čovjekom koji je stvarao Novi Zagreb. Mlakić piše o Travničkoj tvrđavi, Jergović se bavi poviješću. A Alen Galović razotkriva neviđeni blam: filmić o ustaškoj akciji Halijard.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 5. siječnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.