Top News
3245 prikaza

Novi Express: Tajni dosje - tko će biti novi šef opozicije?

EXPRESS
Najbolji politički i kulturni magazin donosi samo top teme, analize, reportaže i intervjue. Uz ovaj broj dobivate i magazinj BestBook na dar

Ugledni književnik Josip Mlakić napisao je kratki vodič kroz bosanskohercegovački postizborni bestijarij. Ekonomija ulice - Koliko se zarađuje od ad hoc performansa i može li se pristojno živjeti od ulične umjetnosti u doba inflacije. Intervju s književnikom Zoranom Ferićem povodom novog romana: "Svjedoci smo neformalne cenzure, otkazivanja, bojkotiranja, gluposti koja proizlazi iz slijepog držanja pravila. Politička korektnost u društvenom smislu postaje vrlo ograničavajuća ideologija". Tomislav Klauški piše: "Nije u HDZ-ovoj političkoj džungli još propao onaj tko je igrao na taštinu svog lidera. A nakon ove Grlićeve proklamacije očekuje se da će svaki ministar (i ministrica) svoje novorođeno dijete posvetiti premijeru Andreju Plenkoviću". Veliki feljton o začudnom svijetu vjerskih vođa koji upravljaju Iranom od svrgavanja šaha 1979. Velika štajerska priča HNK Osijek: "Suživot s kasinom, kuplerajem i McDonald'som ne može narušiti zgradu s dušom starine".

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 7. listopada

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 08:47 07.Listopad 2022.

    Hdzenjare