Top News
74 prikaza

Novi Express: Tajni seks dosjei Tita i Pavelića

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, istražujemo goruće teme u zemlji i svijetu... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka

Analiza: Unatoč nabrijavanju, teško da ratni okršaj Izraela i Irana može biti sudar kolosa, kako se to često prezentira. Izrael može nanijeti veliku štetu Iranu, a s druge strane izraelski vojni gubici bili bi - beznačajni. Tomislav Klauški piše: ‘Nikola Grmoja gradi karijeru bespoštednog borca protiv HDZ-ove korupcije, ali istovremeno je protivnik kojega bi HDZ mogao poželjeti’. Konzervativci mogu odahnuti. Nakon godinu i pol na Kaptolu, Kutleša sve češće u javnosti zauzima stav sličan većini tradicionalistički nastrojenih klerika. Nepoznati Igor Mandić - glazbeni kritičar i violinist sa skalpelom. Emir Imamović Pirke piše: ‘Jedan, nimalo savršeni zločin ili kako je zagrebačka računovotkinja maznula milijun i 300.000 eura iz Muzeja za umjetnost i obrt!’. Ivan Anušić upao je - ni prvi ni zadnji - u zamku vlastite ambicije. Svi kritičari Ivana Turudića složit će se da se on više ponaša kao političar, a ne kao državni odvjetnik. Najnovija afera davanja ostavki uoči uhićenja za opoziciju je prevelika koincidencija da bi mogla biti slučajnost.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka, 4. listopada

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.