Top News
949 prikaza

Novi Express: Tihi teror župana HDZ-a

EXPRESS
Najbolji politički i kulturni tjednik donosi top teme. Potražite ga na svim kioscima od petka 24. ožujka

Selak Raspudić objašnjava u intervjuu našoj Snježani Krnetić kako bi vladala nakon što Plenkovića i HDZ maknu s vlasti. Božo Kovačević analizira: “Je li donošenje neprovedive odluke o uhićenju Putina jačanje međunarodnog prava? Mislim da ne”. Ugledni norveški književnik Johan Harstad povodom hrvatskog prijevoda knjige “Max, Mischa i ofenziva Tet” kaže nam: “Raspad Jugoslavije i posljedično rat imali su utjecaja na mene. Na istoj polici gdje je i Vijetnam imam i knjige o tom ratu. Rat u Bosni bio je moj Vijetnam”. Bili smo na izložbi u Amsterdamu “Birajući Vincenta. Portret obiteljske povijesti”, a povodom toga pišemo o životu i putu Vincenta van Gogha i njegove obitelji.

Crni pregled župana i gradonačelnika ogrezlih u različitim kršenjima zakona i moralnih standarda - prevaranti, uhljebi, pijanci, nasilnici, piromani i obični redikuli... Tomislav Klauški piše: “Nešto dobrih i nekoliko loših vijesti za Sandru Benčić - Možemo! nije dovoljno moćan da bi lansirao novu zvijezdu lijeve političke scene u poziciju stvarne liderice oporbe”. Za Express pišu: Miljenko Jergović, Josip Mlakić i drugi.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.