Top News
2991 prikaza

Novi Express Vas daruje povodom svog rođendana

1/4
U novom broju Expressa pripremili smo za naše vjerne čitatelje knjigu ili vrećicu za shopping

Donosimo neobjavljene odlomke iz knjiga i dva mikro eseja pobjednika književne Nagrade Fric za rođendan Expressa (Damir Karakaš, Jurica Pavičić, Marko Gregur, Damir Uzunović i Darko Cvijetić). Glumac Feđa Štukan preživio je ovisnost, rat, upisao glumu i naposljetku ostvario svoje dječačke snove te postao pilot. A s nama razgovara povodom svoje autobiografske knjige 'Blank', u kojoj je ogolio svoj život.

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Tomislav Klauški analizira: 'Plenković je u šest godina demonstrirao svoj 'zlatni dodir' u odabiru kadrova. A nakon sita i rešeta koje su Banski dvori prošli od te 'nulte točke' iz 2016. godine i prve vlade u koju je HDZ ušao s Mostom, pa sve do sadašnje postave, ostali su ministri koji su danas ovdje, a sutra tko zna gdje...'.

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Donosimo sve o aferi Tolušić. Ugledni književnik Miljenko Jergović piše o Krležinim dnevnicima. Svjetska priča o jednome malom brodu iz jedne male zemlje... Ukratko, falkuša u Europskom parlamentu. Boris Rašeta feljtonizirao je knjigu Velimira Viskovića. Kako je splitski škver, koji svoju formalnu povijest broji od 1922. godine, a neformalnu vjerojatno desetljećima ranije, nakon stotinu i više godina rada došao do točke da bivši radnici plaču pri pogledu na njega? Za Express pišu: Josip Mlakić, Emir Imamović Pirke...

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Potražite novi Express na svim kioscima od petka 15. srpnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.