Top News
2392 prikaza

Novi Express: Za šefa bolnice važno je imati HDZ-ovu iskaznicu

1/2
EXPRESS
Najbolji politički i kulturni magazin donosi samo top teme. Od petka 19. kolovoza na svim kioscima potražite novi broj tjednika Express

Analiza Martine Pauček Šljivak: "Za šefa bolnice važno je imati HDZ-ovu iskaznicu". Tomislav Klauški piše: "Zar je Beroš toliko gori od Banožića da je fasovao već tri zahtjeva za opozivom, dok Banožić još čeka svoj prvi? Ili se zahtjevi za opozivom serviraju samo ministrima koji to zaslužuju?". Povjesničarka Marie-Janine Čalić u velikom intervjuu nam kaže: "Propast Jugoslavije vjerojatno se nije mogla spriječiti čak ni da je Tito postupao drukčije ili čak da je živio zauvijek". Ugledni književnik Miljenko Jergović piše: "Reforma zdravstva je kad u času teške bolesti zovete Hitnu pomoć, a ne prijatelja među liječnicima". Analiza: "Koliko vožd Vučić stvarno prodaje oružja?". Grožnjanska flota od starog željeza admirala Hajdarhodžića daleko je od krame, reportažu piše Dijana Marić Odobašić. Povijest prostitucije radikalnog marksista/filmaša Jeana-Luca Godarda. "Ivo Gregurević ima fascinantan filmski opus. Ali neki od nas smo upoznali i drugačijeg Ivu. Gostoljubivog domaćina koji ti skuha fiš, ispeče ribu, vozi te u starom američkom Willisu, vodi te na pecanje, dovede ti tamburaše u dva ujutro doma...", kaže nam glumac Vedran Mlikota povodom monografije "Ivo Gregurević".

Potražite novi broj tjednika Express na svim kioscima od petka 19. kolovoza:

 | Author: EXPRESS EXPRESS

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 07:57 19.Kolovoz 2022.

    Hdz je previse na vlasti al korupcija cvate...