Top News
855 prikaza

Nova bitka: Tito i Pavelić odlučuju izbore 2024.?

EXPRESS
Donosimo najbolje intervjue, analize gorućih skandala, reportaže, kolumne... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 8. prosinca

Reportaža iz Kolumbije: 'Hrvatska poezija u bivšoj prijestolnici kralja kokaina Pabla Escobara'. Intervju s majstorom avangarde i osramoćenim umjetnikom Janom Fabreom: 'Živimo u konzervativnom, gotovo viktorijanskom vremenu u kojem zabranjuju Rubensove slike jer je na njima previše golotinje'. Josip Mlakić piše: 'Mračno nasljeđe Henryja Kissingera ili mit o Playboyu iz Zapadnog krila'. Agonija zgrade Dalmacijavina bliži se kraju, a mi pišemo o povijesti nekad slavne građevine. Tomislav Klauški analizira: 'Damir Vanđelić na čelu Republike. Predizborni slogan sam se piše'. Predsjednica Kluba Možemo, Sandra Benčić, o aferama koje tresu Hrvatsku: 'HDZ je držao ljestve Milanu Bandiću oko Jakuševca i da se ne učini ništa u pripremi njegova zatvaranja'. Od diteta Crvenog križa do fotokroničara grada pod Marjanom ili veliki fotoesej o radu Feđe Klarića. Dalibor Milas piše: 'Porušit i nagrdit ćemo sve, a od povijesti će nam ostati samo PVC otvori'.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 8. prosinca

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 17:27 07.Prosinac 2023.

    hdz ce pomoci unija da dobije tito je bio za radnike