Top News
1885 prikaza

Otkrivamo popis vidovnjaka kod kojih idu Tomo, Kolinda, Bandić...

Naslovnica Expressa
Express
Čitav niz vrlo uglednih hrvatskih političara, gospodarstvenika i pripadnika takozvanog jet-seta danas pohodi razne alternativce
Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Danju ih, pred uključenim kamerama, vidimo kako drže moćne političke govore u kojima se kunu da će zemlju izvući iz krize. A onda, kad se svjetla pozornice ugase,  odlaze na termin kod vidovnjakinje koja će im proricati budućnost iz kristalne kugle! 

Zvuči nevjerojatno, ali Express otkriva kako čitav niz vrlo uglednih hrvatskih političara, gospodarstvenika i pripadnika takozvanog jet-seta danas pohodi razne alternativce. 

Kiril Zajkov novi je ‘must have’ iscjeljitelj za imućne Hrvate. On je 60-godišnji bugarski bioenergetičar koji zbog velikog interesa sve češće dolazi i u Hrvatsku. 

Tako je prošli mjesec boravio u Zagrebu, a u nekoliko dana njegovu su pomoć zatražili mnogi hrvatski uglendici. Među pacijentima navodno je bio i šef HDZ-a Tomislav Karamarko koji već dulje vrijeme ima problema s kralježnicom.

Iz HDZ-a nismo uspjeli dobiti potvrdu je li bugarski liječnik pomogao Karamarku, no uspjeli smo dobiti Zajkova... A njegove riječi možete pročitati u Expressu. 

Tu je i veliki članak o novoj vladi i okršajima Mosta i HDZ-a. 

Otkrivamo i novu ljubav, guvernera i mandatara: hoće li Orašković Vujčiću dati cipelu ili fotelju...

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.