Top News
583 prikaza

Otkrivamo: Supruge Zokija i Tome vodile su tajnu izbornu kampanju

Naslovnica Expressa
Express
Karamarkova supruga bez njegova znanja je pokretala akcije da mu poraste popularnost

Samo u tjedniku Express otkrivamo zašto je Karamarkova žena vodila tajne akcije da mu se digne popularnost i koga je Milanovićeva supruga htjela vidjeti na izbornim listama.

Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Kaže se kako iza svakog uspješnog muškarca stoji jedna žena koja koluta očima, ali ovo definitivno nisu ti slučajevi. Utječe li Ana Šarić na Tomine kadrovske križaljke? Ima li Sanja Musić Milanović većih ambicija od sugestija za tanko rezanje crnog kruha? Spriječava li Milanovića u bolnijim rezovima? Naši istraživači doznali su kako će buduća supruga premijera, tko god to bio, utjecati na naše živote...

Otkrivamo i pozadinu zlokobnog proroštva njemačke kancelarke Angele Merkel, koja je rekla da će na Balkanu izbiti rat ako Njemačka digne ogradu oko svojih granica. Milanović i Vučić su je demantirali. Kome vjerovati? 

Treba li se spremati za novi rat ili smo zakopali ratne sjekire? Branko Grčić otkriva kakva će biti sudbina konverzije i koliko je taj zakon vezan za ishod izbora. Imaju li se frankovci razloga brinuti?

Express otkriva i tko su milijunaši koji su platili kampanje hrvatskim strankama te, koliko su dali, a koliko očekuju. 

Za Express pišu Tomislav Klauški, Boris Rašeta, Jelena Badovinac, Josip Mlakić, Ivan Pandžić, Ivana Šojat Kuči i mnogi drugi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.