Top News Akcija Oluja
44399 prikaza

Ova je fotka razbjesnila Vučića

Damir Krstičević i James Mattis
1/2
Twitter
Srpskom predsjedniku se nisu svidjele riječi koje su razmijenili Krstičević i Mattis

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je prilično burno reagirao nakon što je hrvatski ministar obrane Damir Krstičević prenio u javnost poruku američkog ministra obrane Jamesa Mattisa, koji je izjavio kako je akcija Oluja bila veličanstvena vojna akcija.  

"Nećemo nikada pristati na to da su ubijanje i progon srpskih civila neko veličanstveno djelo", izjavio je Vučić novinarima.

Krstičević je prilikom tog posjeta Mattisu darovao knjigu Oluja, nakon čega je Mattis pohvalio vojnu akciju. To se pak nije svidjelo Vučiću.

Damir Krstičević i James Mattis | Author: Twitter Twitter
"Užasno mi je žao što je do takve izjave došlo, jer smatram da nema što biti pohvaljeno u akciji Oluja, jer je u njoj ubijeno više od 2.000 običnih ljudi, starih i djece", rekao je Vučić.

 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • tomek 23:04 27.Srpanj 2017.

  Niti jedan zločin ne treba pravdati drugim ili prethodnim bez obzira što ih je bilo na obje strane. Treba naći krivce ( egzekutore -zločince - stoku svakog zuba ) zakonski ih sankcionirati i eliminirat iz društva kao ratne zločince.

 • Avatar HowYesNo
  HowYesNo 14:54 26.Srpanj 2017.

  Što ga Vujo sere, pa više su oni ljudi pobili u Vukovaru (4000, od toga 86 djece) nego što je njih poginulo u čitavoj akciji Oluja! Samo su 20. studenog 1991. godine pobili na ovčari 237 ranjenika i osoblja iz ... prikaži još! Vukovarske bolnice. Za razliku od srpskih žrtava (čije se brojke preuveličavaju jer Srbi nedaju imena i prezimena o identitetu tako da je teško provjeriti istinitost tvrdnji) sve ove HR žrtve su imale ime i prezime i o svakoj od tih žrtava postoje podaci dostupni na internetu.

 • uskook 21:12 25.Srpanj 2017.

  Ništa neobično za Vučića obzirom da je bio jedan od organizatora okupacije dijela Hrvatske i obećao svojim srbima "vekovna ognjišta na koji Hrvati nikada neće kročiti". Malo se zaračunao,Hrvatska nikada nije bila dio Srbije niti će to ikada biti... Što ... prikaži još! se tiče Oluje,sasvim očekivana i briljantno izvedena oslobodilačka akcija po svim svjetskim standardima kao što je i potvrdio Američki ministar obrane... Vučiću pročitaj i ti predmetnu knjigu i plači...