Top News
1068 prikaza

Plenki može mirno spavati, neće mu SDP ništa

Davor Bernardić
Patrik Macek (PIXSELL)
Zbilja je nejasno zašto SDP-ovci trpe sve te puste klaunove koji su zasjeli na važna mjesta u stranci

Davor Bernardić je na Badnjak ispao pravi SDP-ov Grinch. Stigao je naime novi Crobarometar i s njim rezultat kojeg su kad tad svi očekivali, osim valjda  Bernardića - Živi zid je prestigao SDP i sad su Pernar, Sinčić i društvo druga stranka u državi. Teško je ocijeniti zapravo što je gore: to što su manipulatori i opsjenari ovom pokradenom narodu postali nekakvo svjetlo na kraju tunela ili činjenica da nekad respektabilna stranka nije u stanju zaustaviti svoju propast.

I onda Bero umjesto da konačno prizna da to što radi ne radi dobro, on na Facebooku podijeli, najblaže rečeno budalaški status glavnog tajnika stranke koji krivca za pad SDP-a na treće mjesto vidi u Andreju Plenkoviću.

Krešimir Beljak Intervju iz HSS-a Top News "Kakav Bernardić, Anka je 'mrak' hrvatske ljevice"

Pa kaže tako Nikša Vukas da je Plenković naručio lažno istraživanje i da Živi zid nije ispred SDP-a, nego je SDP ispred Živog zida i to s dvostruko većom razlikom. Nije baš da je Vukas ponudio dokaze da postoje ta neka istraživanja na koja se poziva i na kraju se još priglupo ispričava Novoj TV jer je ‘nasjela’ na rezultate koje je objavila.

Diletanti koji vode SDP tako javno od sebe rade budale pišući ovakve debilne teze, jer najteže je krenuti od sebe i svojih grešaka. Za neke od njih krivo je i samo članstvo, naročito ono koje sjedi u predsjedništvu stranke. Međutim, kada imate predsjednika stranke koji se ne ustručava javno proglasiti neku drugu stranku za svoj pad i općenito mu nije teško drobiti floskule i gluposti onda je teško i od ostalih u stranci očekivati neki mudar potez.

No s druge strane, zbilja je nejasno zašto SDP-ovci trpe sve te puste klaunove koji su zasjeli na važna mjesta u stranci. Nije tajna da je lakše biti oporba i iz ugodne udaljenosti pljuckati po vlasti, ali isto tako nije ugodno biti ‘tošo’ kojem se smije cijela država. Naravno, uz uvjet da vam je jasno da ste od svoje stranke napravili predmet ismijavanja.

Vatreno u Saboru Minimalac Top News Objava HDZ-a dokaz je da Beru više nitko ne shvaća ozbiljno

Za Davor Bernardića je od prvog dana kada je zasjeo na čelo stranke bilo jasno da je potkapacitiran za poziciju koju je dobio i teško je objasniti kako je uopće izabran, što je bilo u glavama ljudi koji su glasali za njega. Ono što je još teže objasniti je da SDP nema namjeru promijeniti smjer u kojem idu. 

Bero naime već dvije godine povlači SDP po političkom mulju, a sve što većina SDP-ovaca radi je da to komentiraju po društvenim mrežama. Sviđa im se uloga narodnih zabavljača, ali pri tom zaboravljaju da njihova uloga nije da zabavljaju tviteraše i novinare, već da se ili uhvate posla ili počnu raditi nešto drugo, jer politika im evidentno ne ide dobro.

Kako stvari stoje, načekat ćemo se da se to dogodi, a do tada Plenković može bezbrižno spavati zimski san. Neće mu SDP ništa. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joja 17:29 25.Prosinac 2018.

    Bero je jadan u glavi a mentor mu Komadina pokvaren do stži