Top News
242 prikaza

Povijesna senzacija: Srbi krali Sadamove MIG-ove iz Zagreba

EXPRESS
Donosimo najbolje političke analize, intervjue, teme iz kulture, kolumne, eseje književnika... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u intervjuu odgovara kritičarima i navodi što je sve napravio u protekle tri godine vlasti, a uvjeren je da će dobiti povjerenje za još jedan mandat. Tomislav Klauški piše: "Ustavni sud kao fatalni zov deponija za islužene političare". Zagrebački rektor Stjepan Lakušić objašnjava zašto nije reagirao na notorne ispade desnice o Rodnim studijima: "Rodni studiji? Komentiranje dnevne politike nije u opisu mog posla". Ivan Pandžić piše: "Bespravna gradnja kao biznis korumpiranih lokalnih šerifa". Analiza: siguran u svoju moć, Andrej Plenković je uvjeren da će ovaj mandat napokon odraditi mirno. Nedostaje mu još samo da makne Milanovića s Pantovčaka. Povijesni ekskluziv prenosimo iz zadnjeg broja beogradskog Nedeljnika (autor teksta je ugledni vojni analitičar Aleksandar Radić) o bizarnoj epizodi s početka agresije JNA na Hrvatsku. James Brendan Foley piše: "Da nije bilo i najmanjeg okreta glave predsjedničkog kandidata, Amerika bi možda bila pošteđena opasnog demagoga kao predsjednika".

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 13. srpnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.