Top News
71 prikaza

Prgomet se privatno sastao s Milanovićem. O čemu su razgovarali?

Drago Prgomet
Jurica Galoic (PIXSELL)
Da se sastao s Milanovićem Prgomet je potvrdio Večernjem listu kratko rekavši kako ne bježi od razgovora

Jedan od čelnika Mosta Drago Prgomet sastao se u srijedu navečer s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem, objavili su mediji a Nova TV objavila je i ekskluzivnu fotografiju tog susreta koji se održao u stanu u Zagrebu.

Sastanak je navodno započeo u srijedu poslije 19 sati i završio u 20.15 kada je Prgomet sjeo u automobil i otišao.

Da se sastao s Milanovićem Prgomet je potvrdio Večernjem listu kratko rekavši kako ne bježi od razgovora.

Za sva dodatna novinarska pitanja Prgomet je bio nedostupan, a nije se javljao ni čelnik Mosta Božo Petrov, kako bi se doznalo je li Prgomet razgovarao s Milanovićem samo u svoje ime ili u ime Mosta.

Inače, Prgomet nije bio na večerašnjoj sjednici Nacionalnog vijeća Mosta, nakon koje je Petrov izjavio kako je Most i dalje homogen te da među njegovim članovima nema govora o raskolu. Prethodno su novinske redakcije dobile obavijest da prema odluci Bože Petrova, komuniciranje Mosta s javnošću preuzima PR agencija, uz napomenu kako Drago Prgomet do daljnjega neće davati izjave.

Most je u srijedu dvjema velikim koalicijama predložio osnivanje jedinstvene vlade sastavljene od Domoljubne koalicije, koalicije Hrvatska raste te Mosta smatrajući da je Hrvatskoj u ovom trenutku potrebno jedinstvo.

HDZ je prijedlog o osnivanju zajedničke Vlade odmah odbio a prema neslužbenim informacijama, odbio ga je i SDP.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.