Top News
265 prikaza

Prostituke za Hillary – kampanja za Clintonovu već se zahuktala

Hookers for Hillary
Facebook
Hillary je njihov izbor jer su za vrijeme Obamine administracije dobile pravo na zdravstveno osiguranje

Od kad je objavila svoju kandidaturu za predsjednicu Amerike, Hillary Clinton svakodnevno dobiva podršku sa svih strana. No, jedna je posebno zanimljiva, a to je podrška prostitutki iz Nevade, koje se legalno bave prostitucijom na ranču Moonlite Bunny.

Moonlite Bunny Ranch | Author: Facebook Facebook

"Hookers for Hillary" (Kurve za Hillary), tako se zove njihova kampanja kojom su se jasno odredile kome će dati svoj glas na izborima 2016., a razlog je, objašnjavaju za Daily Beast, vrlo jednostavan.

"Novi zakon o zdravstvenom osiguranju, Obamacare, omogućio nam je da kao privatne poduzetnice možemo sebi osigurati zdravstveno osiguranje. Prije to nismo mogle i bez obzira podržavate li legalizaciju prostitucije ili ne, mi smo također porezne obveznice i trebamo imati jednaka prava kao i ostalih porezni obveznici", rekle su.

Prema nekim procjenama, u Americi se milijun žena legalnom prostitucijom, ili jedan posto od svih žena u Americi.

"Zečice" s ranča ne namjeravaju stati samo na ovakvoj podršci. Najavljuju kako će dolaziti na Hillaryne skupove, ako treba – plesat će i u bikinijima da ukažu na to koliko je važno da zadrže zdravstveno osiguranje kojeg su im omogućili Demokrati.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.