Top News
16660 prikaza

Reakciju šefice Holdinga na upit novinara morate vidjeti

Ana Stojić Deban
RTL
Šefica Zagrebačkog holdinga doživjela je pravi 'blackout' na obično novinarsko pitanje

Na konferenciji za novinare u utorak u Zagrebu novinari su pitali gradonačelnika Milana Bandića zašto toliko toga u Zagrebu pojeftinjuje upravo prije izbora. Bandić je uporno izbjegavao odgovoriti na pitanje, iako mu je novinar RTL-a isto pitanje ponovio više puta, očito svjestan da prozirnog trika privlačenja birača pojeftinjenjem usluga u gradu. 

Nakon toga su novinari isto pitanje postavili šefici holdinga Ani Stojić Deban.

"Dakle, građani se pitaju zašto sada toliko toga pojeftinjuje, odnosno zašto su dosad plaćali skuplje?", pitao je novinar RTL-a Ivan Skorin nakon čega je uslijedila njezina reakcija koja se ne može opisati, ali može pogledati u ovom videu. 

Ana Stojić Deban imala je nevjerojatnu reakciju - potpuni 'blackout'. Inače, prihodi Zagrebačkog holdinga godišnje iznose više od pet milijardi kuna. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZeljkoRiyadh 11:28 01.Ožujak 2017.

    I ona i on su zaista zaslužili da im građani i dalje osiguravaju redovnu mjesečnu plaću...!!!!????

  • KLiK 10:22 01.Ožujak 2017.

    Nije to reakcija "black-out", već reakcija: srama i pokazivanje na Problem (skupoće i pojeftinjenja)! ;)