Top News
1972 prikaza

"Sad govore da su bili protiv Karamarka. Lažu, svi su mu klicali"

Josipa Rimac
Dusko Jaramaz (PIXSELL)
Za Josipu Rimac se govori kako ju novi predsjednik stranke Andrej Plenković neće staviti na nijednu izbornu listu HDZ-a


HDZ-ova Josipa Rimac, za koju su se pojavile špekulacije kako je više neće biti na stranačkim izbornim listama, rekla je da Plenković na tu temu još ni sa kim nine razgovarao.

"Svoje planove oko kadroviranja zasad drži za sebe, a u mom slučaju stvari su vrlo jednostavne: ne guram se nikome, ali isto tako nikom ne dam na sebe. Iza mene su rezultati dugogodišnjeg upravljanja Kninom, odani sam vojnik stranke i neće svijet stati ako me ne bude na listi za Sabor", rekla je Rimac za Šibenk.in.

Iako se prije izbora u studenom govorilo da će dobiti neku od visokih funkcija, to se ipak nije dogodilo. Bivšem predsjedniku stranke Karamarku ništa nije zamjerila:

"Oni koji sada govore da ga nisu podržavali, lažu. Do jučer su mu klicali. Stojim iza svega što sam radila dok je Tomo bio predsjednik i napravila bih isto i da opet idemo ispočetka. Svi smo ga podržavali, ali ja sam bila među rijetkima koja mu je bez zadrške govorila što sam mislila i vrlo otvoreno ga upozoravala na sve ono što nije valjalo. Posebno u predizborno vrijeme kada sam bila direktorica kampanje i smatrala da smo u koaliciji odabrali neke krive pravce. Karamarko je bio šef stožera, a ja operativac koji provodi njegovu politiku. Radila sam analitiku, logistiku i PR, koji nam je bio najslabija karika", kaže Rimac.

Rimac kaže da ima bazu glasača, a da neki ljudi ovih dana pokušavaju napraviti raskol u kininskom HDZ-u. 

"To im neće proći. Onima koji pokušavaju unijeti razdor pokušajima da svađaju lokalne Hrvate i one koji su doselili iz BiH, poručujem da su prošla ta vremena. Sada je vrijeme za projekte i vizije", poručila je Rimac. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.