Top News
596 prikaza

Sloković i Prodanović: Kako smo obranili Sanadera

Express
Express
U novom broju tjednika Express Jadranka Slokovič i Čedo Prodanović otkrivaju kako su izveli čudo i uspjeli poništiti presudu Ivi Sanaderu za INU i Hypo banku

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović izveli su čudo - na Ustavnom sudu uspjeli su poništiti presudu Ivi Sanaderu za INU i Hypo banku. Kako je došlo do toga, objašnjavaju u senzacionalnom intervjuu tjedniku Express. Još malo, dva tjedna, pa će dr Ivo biti slobodan kao ptica na grani, a onda... Onda tko zna.

Express naslovnica | Author: Express Express

Tomislav Klauški piše o drugom čudu  - kako je Tomislav Karamarko postao saveznik Zoranu MIlanoviću, koji je od HDZ-ove Pirove pobjede u Piranskom zaljevu napravio Piransku pobjedu, postavši heroj ulice, na jedan dan, jedan sat... do izbora? 

Hoće li "Čudo u Savudrijskoj vali" donijeti Milanoviću presudnu nadmoć? Otkrivamo i koje su greške napravili Slovenci. Prije svega, slizali su se s Putinom, a na to Amerika - vrag zna zašto - nije rado gledala. 

Otkrivamo i kako je IDS uvjetovao Milanoviću koaliciju, stavom - ili ukidaš županije, ili preko Učke traži novog saveznika. Na poluotoku ima stranaka koje mogu dobiti i preko dva posto glasova, pa se ti, Zoki, misli... 

Ante Nobilo otkriva kako su INA i Krško 80.ih surađivali na izradi atomske bombe! 

U ovom Expressu prema običaju - darujemo vrhunske autore: Tomislava Klauškog, na čijem dućanu nikad ne piše "popust",  Edu Popovića, Jasnu Babić, Jelenu Badovinac, Miroslava Lilića, Sergeja Županića, Živorada Tomića i mnoge druge!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.