Top News
3472 prikaza

Slom prijateljstva Thompsona i Škore: Svađaju se zbog Kolinde

Naslovnica Express
express
Škorina kandidatura narušit će odnose na političkoj sceni, ali je donijela i konačni razdor s kumom Thompsonom. Gdje je posijano sjeme razdora?

Thompson i nema gdje pjevati u inozemstvu, mora u zemlji, a za to mu je potrebna podrška HDZ-a.

Komentira tako jedan sugovornik Expressa novi politički triler na hrvatskoj sceni. Kandidatura Miroslava Škore za predsjednika donijela je konačni razdor između njega i kuma Marka Perkovića Thompsona. Škoro će u kampanji napasti politiku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, dok ona želi Thompsona uz sebe, a i on je sklon toj opciji.

Gdje je posijano sjeme razdora? Zašto je Thompson poručio Škori da mu je bolje da se drži mikrofona i zašto je budućeg predsjedničkog kandidata to razljutilo? Nekad su bili najbolji, pjevaju domoljubne pjesme, imaju u velikom dijelu istu publiku. Express koji je na kioscima donosi sve detalje ovog vrlo neobičnog sukoba koji je sad isplivao na političkoj sceni.

Donosimo informaciju koju Vlada ne želi da javnost još zna - čini se da smo definitivno izgubili arbitražu s MOL-om, a znamo i koliko će to stajati te koliko će poremetiti planirano porezno rasterećenje.

Donosimo i velike ljetne feljtone s nepoznatim dokumentima - američka obavještajna agencija CIA bojala se da će Srbija uništiti Hrvatsku atomskom bombom.

Naši novinari su istražili i sve detalje misteriozne smrti virovitičkog pročelnika za financije Siniše Palma te donose dosad nepoznate detalje o njegovu životu, navikama, ali i kako HDZ čvrstom rukom vlada Viroviticom. Bez blagoslova politike ne zapošljavaju se ni najniži kadrovi u gradu.

Tu je i nastavak izvrsnog feljtona o Čarugi. Najbolji tjednik Express je od danas na svim kioscima za samo 14 kuna. Pametnom dosta.

Naslovnica Express | Author: express express

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • raved1250 09:32 22.Lipanj 2019.

    Meni ni do sada nije bilo jasno kako jedan intelektualac može blisko surađivat sa jednom sirovinom kao šta je Tompson.Pjevač koji pjeva kao da mu je ku...c u grlu.Zovu ga u Albert Hall,da im održi koncert.

  • Avatar Kresimir Francetic
    sutjeska43. 06:37 22.Lipanj 2019.

    U ovoj drzavi nema mjesta za dvojicu😂😂😂😂