Top News
347 prikaza

Šokantna pozadina tajne misije za vlast: Dvije su žene zavladale Hrvatskom

Naslovnica Expressa
1/2
Express
Otkrivamo koja je uloga dviju žena, Željke Markić i supruge mandatara, u dovođenju Tihomira Oreškovića na mjesto premijera
Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Prošle nedjelje su prelati i vjernici zagrebačke prvostolnice u začuđeno promatrali do tada neviđen prizor...

Pogled im je lutao od oltara do ispovjedaonice, pred kojom je, u dugom redu, čekao Tihomir Orešković Tim, mandatar Vlade. 

Na tome mjestu nisu dosad viđeni takvi politički kapitalci. Njegova pojava izazvala je radostan osmijeh na licu nadbiskupa Josipa Bozanića, no Express otkriva kako je Orešković na to mjesto doveden nakon niza tajnih sastanaka u Kanadi. 

Na njima su vodeći hrvatski konzervativci pokušali provesti u život plan prema kojem bi Hrvatska postala klerikalno društvo nalik na južnjačke države SAD-a, u kojima su politika i vjera neraskidivo povezane. 

Doista, sad prvi put duž cijele vertikale, od predsjednice, preko budućeg premijera pa do predsjednika Sabora, imamo praktične vjernike. 

U novom Expressu donosimo veliku analizu o orbanističko-putinističkom zaokretu Poljske, a saznali smo i s kojom pjesmom Milan Bandić svaku večer odlazi u krevet. 

Za Express pišu Tomislav Klauški, Josip Mlakić, Edo Popović, Miro Lilić, Tea Kvarantan Soldatić i mnogi drugi.

  • Avatar indoda
    BMKZS 18:34 31.Prosinac 2015.

    Dobro jutro Hrvatska, zovemo iz Kanade. Samo da znate, državu vam vode sa Kaptola, a ne sa Pantovčaka ili kako mislite sa Markovog trga! Sretna vam nova godina 'rvati.:)