Top News
1886 prikaza

Tajna hangara na Plesu: Kijev neće naše helikoptere?

EXPRESS
Najbolji politički i kulturni tjednik donosi top teme. Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 14. travnja

Sve lude ideje neimara Tomislava Debeljaka - Kraća inventura desetljeća od privatizacije splitskog škvera i ulaska samoborskog poduzetnika u vlasničku strukturu nekoć velike tvrtke. Profesor i bivši ambasador u Moskvi Božo Kovač objašnjava pozicije različitih strana oko proširenja Atlantskog saveza na državu koja je u ratu s Rusijom: 'Zašto je sasvim jasno da Ukrajina neće u NATO i tko to ne želi...'. Posjetili smo Muzej ulične umjetnosti i grafita STRAAT u Amsterdamu. Gospodin Ratimir Dovečar iz Kopra, rođen 5. svibnja 1944. godine u intervjuu povodom dokumentarnog filma 'Matić poljana - život ili smrt' nam kaže: 'Ja sam najmlađi preživjeli u partizanskome maršu preko Matić poljane'. Dan kada će mehanički umovi nadmašiti ljudske mozgove može doći, ali on još nije tu, kako bi se to moglo naslutiti iz aktualne medijske histerije i nerazboritih ulaganja u tu industriju, tvrdi Noam Chomsky, a naš kolumnist Josip Mlakić analizira histeriju nastalu pojavom OpenAi-jeve umjetne inteligencije.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 14. travnja

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.