Top News
1143 prikaza

Tajne predsjednikova sefa: Tko je sve radio za Udbu

EXPRESS
Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue, kolumne... Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

Teški dani za mladića tanušne biografije. Osim u HDZ-u: Marko Milić, glasnogovornik Vlade, personifikacija je HDZ-ova zakona da više vrijedi gram lojalnosti ideji Andreja Plenkovića nego tona stvarnih sposobnosti. Kralj erotskog stripa Milo Manara u velikom intervjuu nam kaže: ‘Fellini mi je bio kao otac, Hugo Pratt kao brat, a danas vidim da sve manje stripova pripovijeda o seksu i prikazuje seks’. Redatelj Ivica Buljan priča o kazališnoj adaptaciji Fricom nagrađenog romana Jurice Pavičića ‘Crvena voda’. Miljenko Jergović piše: ‘Nemam ja pojma, dok slušam Štulićeve ‘Anđele’, da ta pjesma govori o komunistima i njihovom predstojećem preobražaju u đavla’. ‘Prijedlog gradonačelnika Vukovara je protiv pomirujućih komemoracija, a za političko i međuetničko sukobljavanje, koje Vukovaru i Hrvatskoj ne treba’, kaže nam Milorad Pupovac u intervjuu. Analiza Ivana Pandžića: ‘Todorić skuplja milijune iz različitih izvora za nastavak arbitražnog spora. Tko će mu ih dati?’. Dalibor Milas piše: ‘Teški odjek Stepinčeve odmazde u 2023. godini’. 

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

 | Author: EXPRESS EXPRESS

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.