Top News
281 prikaza

Tajni plan Gregurića i Valentića: Stvaraju novi HDZ bez Vase i Josipe Rimac

Naslovnica Expressa
Express
Ključnu ulogu u oblikovanju novog HDZ-a i dovođenju novog lidera imat će Nikica Valentić i Franjo Gregurić a mi otkrivamo njihove ideje

U novom Expresu donosimo sve detalje tajne operacije koju iz sjene vode dva HDZ-ova veterana, oba bivši premijeri. Ključnu ulogu u oblikovanju novog HDZ-a i dovođenju novog lidera imat će Nikica Valentić i Franjo Gregurić a mi otkrivamo njihove ideje.

Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Dok se stari, Karamarkov HDZ bavio samo ideološkim temama, crvenim vragovima, komunizmom i Titom, novi će HDZ ideologiju baciti u drugi plan a u prvi staviti gospodarske akcije. 

Nikica Valentić stranci je prije izbora slao jake poruke, ali ga nisu slušali. Otkrivamo kakav je njihov stav o Karamarku, Milijanu Brkiću, Josipi Rimac, Gordanu Jandrokoviću, Davoru Stieru, koji je također u rekordnom roku objavio zamisli o spašavanju najveće stranke. 

Objavljujemo i ekskluuzivnu reportažu Roberta Valdeca iz Kobanea, grada koji je postao kurdski Vukovar. 

Valdec je još prije mjesec dana objavio tekst u kojemu mu je izvor iz vrha turske vlasti najavio da Turska kani srušiti ruski zrakoplov, kad im se pruži prilika. 

Naš reporter obišao je regije najžešće zahvaćene ratom, i donio svjedočanstva boraca protiv najvećeg zla modernog čovječanstva, ISIL-a.

Za Express pišu Tomislav Klauški, Jelena Badovinac, Jasna Babić, Edo Popović, Jelena Jurišić, Josip Mlakić, Emir Imamović Pirke i mnogi drugi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.