Top News
1486 prikaza

Ursulin tajni plan za Plenkija: Spasi nas od sloma, Schatzi

EXPRESS
Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue, kolumne... Novi Broj magazina Express na kioscima od petka, 5.listopada

Mali Brijuni - Misterij otoka koji Tito nije volio, a svaki dan ga je gledao... Pišemo o projektu multimedijske obnove svjetski poznatog spomenika Vojina Bakića. Esej o posljedicama imenovanja kontroverzne diplomatkinje Victorie Nuland u vrh lanca političkog odlučivanja Bidenove administracije. Neizgrađeni Osijek: Umjesto Wagnera i Plečnika, provincijalna neogotika i neugledna gradska tržnica. Umjetničko blago bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Davora Vugrineca: ‘Umjetnost je moj život, drugi poslije nogometa’. Pišemo o Atelijeru Bohutinsky - dragulju Bauhausa na Tuškancu. Reportaža zaboravljena Hrvatska. Boris Rašeta piše o rušiteljima dogmi jugoslavenske i mlakosti hrvatske kinematografije. Tema: Soros je napuklo carstvo ostavio sinu. Što očekivati od maloga? U romanu ‘Sjećanje vode’ imaginarna supersila Novi Qian je zapravo zamišljena kao neka vrsta futurističkog amalgama Kine i Rusije, koje su udružile ono što je preostalo od njihove moći i resursa, a mi razgovaramo s autoricom Emmi Itärante. 

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 4. listopada

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 09:27 12.Listopad 2023.

    unija spasava hdz