Top News
4470 prikaza

Vaso Kotromanoviću: "Idi liječiti komplekse"

Milijan Brkić
Davor Puklavec (PIXSELL)
Milijan Brkić se oglasio nakon što je Kotromanović za ministra Krstičevića rekao da je uvrijeđena frajla

Nakon što je ministar Damir Krstičević javnosti obznanio da ipak ostaje ministar, na Facebooku se obratio i bivši ministar Ante Kotromanović.

"Svijet je spašen. Hrvatska je spašena od svih ugroza. Vanjskih i unutrašnjih. Ministar uvrijeđena frajla ostaje, napisao je Ante Kotromanović. 

"Tko je sumnjao u to, pa ovo je jedno 20. ostavka za koju znamo od rata. Nikada veća politizacija i podjela u MORH-u, projekti stoje kao recimo helikopteri. Ekipa već godinu i pol nije sposobna napraviti natječaj za remont, a u požarima bi zlata vrijedili. Gdje je nestao sustav domovinske sigurnosti", pita se Kotromanović.

Kotromanović se malo načekao, ali je dočekao reakciju Milijana Brkića, koji se također oglasio na Facebooku i poručio Kotromanoviću neka ide liječiti svoje komplekse.

"Bilo mi je i do sada potpuno jasno da je naš zajednički suborac, prijatelj i bivši ministar obrane Ante Kotromanović malo ljubomoran na Damira, a to se moglo osjetiti kada je nakon katastrofalnog požara u Splitu i okolici izjavio da se sustav domovinske sigurnosti raspao na prvom koraku. Razlozi te ljubomore su mi potpuno razumljivi, jer Ante nije imao hrabrosti reći svom prijatelju Milanoviću ako se proračun za obranu realno ne uveća, ja nemam tu što raditi, kao što je to napravio Damir. Isto tako Ante kao ministar, uspio je samo osigurati remont starih zrakoplova 2. generacije ( koji imaju karakteristike 1. generacije), a Damir je u ime Vlade RH uputio Poziv za prikupljanje ponuda za nabavku 4. generacije borbenih zrakoplova", napisao je među ostalim Brkić.

Nakon toga je za Kotromanovića napisao da je iskompleksiran, te dodao: "Nikada mi neće biti jasno kako je moguće da 'čovik od dva metra' kao što je Kotromanović može imati komplekse na bilo koga, a pogotovo na svoga suborca Damira Krstičevića..."

Za kraj mu je poručio da se kompleksi liječe radom, a njegov status u cijelosti pročitajte u nastavku.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.