Top News
42 prikaza

"Vlada će u novom mandatu smijeniti Mamića i Šukera"

Gordan Maras
Marko Jurinec (PIXSELL)
Mogu ekskluzivno najaviti da ćemo HDZ maknuti iz sporta i nogometa u prvih šest mjeseci. Više neće maltretirati preko svojih poltrona Šukera i Mamić

Ministar obrta i poduzetništva Gordan Maras u razgovoru za N1 televiziju najavio je da će 'HDZ maknuti iz sporta i nogometa'. Na početku razgovora nije želio konkretno odgovoriti na napise o mogućoj koaliciji s HDSSB-om. 

"Mi smo potpuno uvjereni da ćemo imati dovoljan broj zastupnika da sastavimo Vladu. O tom uopće ne razmišljamo. Mi možemo sada razmišljati kibi-dabi, ali imamo dovoljno zastupnika, jer trend povjerenja prema ovoj Vladi raste", okolišao je Maras. 

Na pitanje zašto se ne izjasni, Maras je odgovorio protupitanjem o izjašnjavanju Tomislava Karamarka. 

"Može li Karamarko izjasniti o svim temama? Možemo li se osloboditi pošasti HDZ-a u sportu? Devetnaest HDZ-ovaca u HNS-u? Sport je vrlo bitan - reprezentacija, Dinamo i Hajduk, nacionalni su ponos i institucije, ali u početku nam je prioritet bio spašavanje ekonomije. Sada vam mogu ekskluzivno najaviti da ćemo HDZ maknuti iz sporta i nogometa u prvih šest mjeseci Hrvatske vlade. Više neće maltretirati preko svojih poltrona Šukera i Mamića", poručio je Maras te dodao kako do sada nije bilo sankcija. 

"Omogućit ćemo navijačima Dinama na tragu prijedloga Bišćana, Marića, Šimića i Šokote da biraju tko će voditi zagrebačku svetinju Dinamo. Neće više biti jedne osobe koja će terorizirati navijače. Ako ga žele, neka ga izaberu i potvrde. A to je sve HDZ, Mamić u Dinamu je ono što im odgovara. Busaju se u prsa i drže ruku na srcu, a rade samo ono što odgovara njihovoj partiji", rekao je. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.