Top News
331 prikaza

Vlasnik Žapca: Na jesen otvaramo diskontni kafić

1/2
Igor Kralj/PIXSELL
Poduzetnik Žamboki ima novu ideju: 'Cijene pića u kafiću će se kretati 70 centi do 1,30 eura. To će vrijediti za sva pića koja ćemo imati u ponudi. Cilj nam je biti pristupačan te cijenama i zabavom privući ljude.'

Kafić s diskontnim cijenama i dobrom zabavom. U današnje vrijeme zvuči predobro da bi bilo istinito. Ipak, odvažni vlasnik food outleta Žabac, Mario Žamboki, u planu ima realizirati upravo takvu ideju. Sve je, kako kaže, spremno i razrađeno.

Kad se otvara bar i gdje ćete otvoriti lokacije?

Ideja je da se bar otvori na jesen. Dvije lokacije su u igri u centru Zagreba, nećemo ih još otkriti, ali kad to učinimo, bit će bombastično. Ne bojimo se neuspjeha jer jednako tako nam je bilo i s dućanima kad smo otvarali pa nije bilo razloga za strah. Objedinit ćemo i bar i dućan u jednu veliku franšizu. Ako sve prođe kako treba, proširit ćemo se na još lokacija. Imamo plan kojeg se držimo, a za sada nema nikakvih poteškoća niti prepreka. Iz prve ruke ćemo iskusiti je li ovo isplativi projekt.

 | Author: Igor Kralj/PIXSELL Mario Žamboki sa suprugom Majom Igor Kralj/PIXSELL

Koliko će biti cijena kave, ali i ostalog pića?

One će se kretati od 5 do 10 kuna, a ako to preračunamo u novu valutu, to je onda od 70 centi do 1,30 eura. To će vrijediti za sva pića koja ćemo imati u ponudi. Cilj nam je biti pristupačan te cijenama i zabavom privući ljude. Kome je cilj piti mainstream pića, neka to i radi. Mi ćemo nuditi ono što je ljudima prihvatljivo i jeftino. Kako nabavljamo robu za Žabac, tako nam se nude i povoljna vina, pivo i sokovi. Mi sve radimo na veliko, tako će i ovo biti veliki projekt.

Kakvu glazbu ćete puštati?

Od rocka, bluesa pa sve do jazza i raznih DJ-eva. Cilj nam je ugostiti i poznate bendove, ali ništa preskupo i sve u skladu s mogućnostima. Želimo privući ljude koji možda ne izlaze toliko često, ali i one koji piju po klupicama da dođu kod nas i da se dobro zabave. U konačnici, ljudi vole nove stvari, pogotovo ako su one pristupačne, a samim time i kvalitetne.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.