Top News
12240 prikaza

Vučić sluša savjete poremećenog ratnog zločinca

Aleksandar Vučić
Grgo Jelavic (PIXSELL)
U kabinet predsjednika Srbije stiglo je nekoliko pisama na više stranica zločinca iz zatvora

Ratni zločinac Ratko Mladić je iz zatvora u Scheveningenu poslao nekoliko pisama srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću u kojima mu između ostalog daje savjete kako popraviti rejting i ugled Srbije u svijetu, ali i koga se treba čuvati.

Mladić je Vučiću slao pisma na tri do pet strana sitno pisanog teksta, a Vučiću se obraćao kao jedinom političaru u kojeg ima povjerenja da može sačuvati srpski narod i unaprijediti srpsku državu, piše Alo.

Kolinda Grabar Kitarović i Aleksandar Vučić I čoksa i bombonijera Top News Vučića oduševio Kolindin dar - dala mu čokoladu

Mladić se posebno osvrnuo na sudbinu Srba preko Drine.

"Poštovani predsjedniče, vi morate iskoristiti svoj utjecaj da sačuvate Republike Srpsku, koja je trn u oku moćnicima sa Zapada. Narod ju je obranio u ratu, ali bojim se da će je pohlepni političari prodati i uništiti u miru. Vi zato imate povijesnu priliku da ono što je srpski narod preko Drine stvorio sačuvate i osigurate mu mir i napredak", navodi Mladić u jednom pismu.

Zanimljivo je i kako je Vučiću dijelio savjete za bolji imidž Srbije i Srba u svijetu. Kao najbolji savjet mu je preporučio miroljubivu politiku. Iz zatvora je poručio da je prema svima koji su se u ratu borili za srpske interese nanesena velika nepravda.

"Zapad je bio i ostao je tamnica i stratište za srpski narod", poručio je Mladić.

Vučić nije želio komentirati pisma, ali kako se doznaje, svako je Mladićevo pismo pažljivo pročitao i analizirao, dok su iz njegovog kabineta potvrdili da su Mladićeva pisma zaista stigla u predsjednički ured.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.