Voices
1242 prikaza

Chemical Brothersi u Zagreb dovode i moćno pojačanje!

Chemical Brothers
Hamish Brown
Na koncert sezone fanovi stižu iz svih krajeva - od Dubrovnika, Splita i Zadra, do Osijeka, Siska, Pule ili Rijeke, preko Slovenije i Srbije

Još je svega dva tjedna do velikog koncerta Chemical Brothersa u Zagrebu, a nestrpljenje i iščekivanje publike i fanova može se osjetiti u zraku cijele zemlje. Gotovo nema etera, bilo radijskog, televizijskog, offline ili online koji ne 'bruji' o dolasku najpoznatijeg elektroničkog dvojca u hrvatsku metropolu. 

Fanovi stižu iz svih krajeva, od Dubrovnika, Splita i Zadra, do Osijeka, Siska, Pule ili Rijeke, preko Slovenije i Srbije - CB groznica zahvatila je Hrvatsku, ali i regiju.

I dok publika željno iščekuje premijerni nastup u Zagrebu, iz stožera The Chemical Brothersa stiže zanimljiva vijest - njihovom nastupu, 12. listopada u Domu sportova, pridružuje se i njihov veliki prijatelj te poznati DJ James Holroyd.

DJ koji je pratio The Chemical Brothers tijekom mnogobrojnih nastupa u prethodnih 20 godina, zaslužan je za pripremu publike i fanova za ono što slijedi kada na scenu nastupe The Chemical Brothers.

Njegova gostovanja najčešće su rezervirana za velike festivale i nastupe u velikim arenama, što znači da se Zagreb sada može upisati na mapu onih metropola gdje će The Chemical Brothers prirediti show i atmosferu koju ne donose baš uvijek i svuda sa sobom.

James Holroyd ima i zavidnu samostalnu karijeru: kao DJ aktivan je od 1991. i jedan je od vodećih DJ-eva klupske scene Manchestera i Leedsa. Također je i resident DJ jedne od najpoznatijih i najdugovječnijih britanskih klupskih večeri „Back 2 Basics“.

Ed Simons o njemu kaže: „Pridružio nam se na prvoj turneji i od tada je divno bit u njegovom društvu, jedan je od najzabavnijih ljudi koje poznajem (...) Uvijek bi podigao atmosferu u tim velikim polu-praznim dvoranama, koje se polako pune pred naš nastup. Postao nam je veliki prijatelj i vitalni je dio naših turneja.“

Podsjećamo, susret hrvatske publike s The Chemical Brothers zakazan je za 12.10.2019. u zagrebačkom Domu sportova, a za sve koji još  nisu nabavili svoje ulaznice stižu dobre vijesti! Od 27.9. do 5.10. plaćajte ulaznice Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta!

Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Eventim i traje ograničeno vremensko razdoblje ili do rasprodane količine ulaznica rezerviranih za korisnike Mastercard i Maestro kartica.

Kupnja ovih ulaznica omogućava i brzi ulaz u dvoranu Doma sportova. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom ''Mastercard® / Maestro® Fast lane'' i izbjegnite gužvu.*

*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard / Maestro kartica, koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.

 • Avatar SharonII74
  SharonII74 17:36 17.Travanj 2020.

  Bilа sаm zаistа lоšа djеvojka. Kаznitе me svоjim кuracem u ustimа! ––– w­w­­w­­.­­Ki­­s­s­­T­­o­­k­­.­­c­­o­m

 • f729ce85130d7bc12198c77a88089b222e3d845a 21:32 13.Travanj 2020.

  Potрunо sаm gоlа. Žеliš vidjeti fоtografiju? – w­w­­w­­.­­K­­i­­s­s­­T­­o­­k­­.­­c­­o­m

 • 9e3f9c6e3e5e8f503268c4a1a8d070facd1ac1cb 14:42 13.Travanj 2020.

  Dorothy, 19. W­­W­­W­­.LO­­V­­E­­X­­X­­.­­C­­L­­U­­B