Voices
257 prikaza

Chill&Grill: Dođite, uživajte i probajte meso s ananasom...

Chill Grill
Petar Glebov/PIXSELL
Na Bundeku od 27.travnja do 1.svibnja. Kušajte delicije sa svih strana svijeta, od aromatičnog južnoafričkoga grilla i korejskog ‘wrapa’ pa do salate s bananom i graha

Na trećem Chill&Grillu od 27. travnja do 1. svibnja na Bundeku možete probati jela sa svih strana svijeta, koje će pripremati vrhunski chefovi i popularni domaći restorani. Jedan od chefova je David Skoko, koji je najavio da će pripremati južnoafrički roštilj. 

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.