Voices
313 prikaza

Jedna karta vodi vas do 50 najboljih youtubera

JoomBoos
PROMO
Povodom trećeg rođenadna JoomBoosa u zagrebačkoj Areni događa se dosad neviđeni i najluđi YouTube spektakl u regiji

Zagreb 21. listopada postaje središte europske YouTube scene, a u Areni Zagreb očekuje se dolazak više od 10.000 fanova. Dosad je, uz KSI-a, pedesetak najjačih regionalnih youtubera najavilo svoj dolazak na Totalni JoomBoos, a samo neki od njih su Baka Prase, LayZ, Petra Dimić, TheSikrt, Ruža Rupić i Choda.

Na Totalnom JoomBoosu posjetitelji će imati priliku prisustvovati prvom youtuberskom koncertu ikad na kojem će youtuberi uživo izvesti svoje najpoznatije hitove, a zabavljat će fanove i uz dodatne aktivnosti, poput turnira u Fortniteu, izvođenjem raznih izazova na pozornici i još mnogo toga.

Svoj nastup na pozornici imat će i KSI, a obožavatelji će imati priliku upoznati njega i ostale poznate regionalne i domaće youtubere. KSI će odgovarati i na neka od pitanja koja zanimaju obožavatelje, dok će ostali youtuberi sudjelovati u izazovima i radionicama u Areni Zagreb.

JoomBoos | Author: PROMO PROMO

Totalni JoomBoos je cjelodnevni spektakl, a vrata se otvaraju u 12 sati. Svi su pozvani, međutim osobe mlađe od 16 godina moraju doći u pratnji osoba starijih od 16 godina. Zbog velike potražnje cijena osnovnih ulaznica skočila je s 99 kuna na 119 kuna. 
Od 11. listopada ulaznice se mogu kupiti i u paketu 3 plus 1 gratis.

Dakle, ako odlučite kupiti tri klasične karte po 119 kuna, jednu takvu kartu dobijete gratis!


Osim osnovnih ulaznica mogu se kupiti VIP Fan Pit ulaznice za 199 kuna koje vam osiguravaju mjesto u prvim redovima kako biste najbolje osjetili atmosferu spektakla, te VIP - Meet and Greet ulaznice za 1500 kuna s kojima, uz praćenje spektakla iz prvih redova, imate priliku upoznati najpoznatijeg svjetskog youtubera KSI-a te se fotkati s njim.

Požurite nabaviti svoju ulaznicu na Entrio.hr (https://www.entrio.hr/event/totalni-joomboos- 5452) i svim Entrio prodajnim mjestima(https://www.entrio.hr/outlets).

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.