Voices
150 prikaza

Kandidati Videostara plesom se bore za sljedeći krug natjecanja

YouTube talent show
1/4
Borna Filic/PIXSELL
Svatko tko želi može se uključiti u glasovanje za ovogodišnjeg Videostar pobjednika

Prvi YouTube talent show u regiji, JoomBoos Videostar, trenutno je u svojoj trećoj sezoni, a prema onome što su novi kandidati u prve tri epizode pokazali i prema reakcijama publike koja ih prati - ova je sezona najbolja od svih sezona dosad.

Petnaest kandidata ove je sezone raspoređeno u tri tima: Tim JoomBoosove youtuberice Petre Dimić, tim JoomBoosovog youtubera i prvog pobjednika Videostara Matije Lazarevića te tim JoomBoosovog youtubera Filipa Dejanovića. Timovi su novost ove sezone, a svaka od JoomBoosovih zvijezda svojim je kandidatima ove godine i vođa i mentor.

U prvoj i drugoj epizodi nove sezone publika je imala priliku upoznati mentore Petru, Matiju i Filipa, dok su se u trećoj i četvrtoj epizodi finalisti dobili priliku predstaviti u najboljem svjetlu te dokazati zašto baš oni zaslužuju postati nove JoomBoos YouTube zvijezde. Pokazali su vještine plesa, pjevanja, imitacije i glume, a u jučerašnjoj, petoj epizodi, iskristalizirale su se njihova snalažljivost i prirodan talent.

YouTube talent show | Author: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL
Naime, u petoj epizodi kandidati su, zajedno sa svojim mentorima, dobili zadatak osmisliti kratku koreografiju za pjesmu koju su sami sebi odabrali. Petrin tim odabrao je pjesmu Brune Marsa - Uptown Funk, a u njihovu se timu najviše istaknuo mladi Luciano Plazibat. Luciano se i privatno bavi plesom, zbog čega mu nije bio problem pomoći i ostalima u timu da pohvataju njegove korake, a upravo oni su svoj zadatak odradili najprofesionalnije i bez greške.

Ni Matijin tim nije loše odabrao. Njihov izbor pjesme pao je na hit pjevačice Sie - Chandeleir, a kako je pjesma sama po sebi nešto mračnija, i njihova je koreografija bila slična. Mlada kandidatkinja Ozana Mileusnić, koja je zbog Videostara doputovala čak iz Irske, čak je i u mračnoj koreografiji uspjela zasjati svojom vrckastom i zaigranom energijom, a ni ostali kandidati nisu se pokazali lošim plesačima.

Filipov tim možda se i najbolje zabavio snimajući svoju verziju koreografije za hit YMCA, a čak su se potrudili i pronašli zabavne kostime i perike koje su upotpunile njihov nastup. Oni su svoju koreografiju smislili na dvosatnoj kavi prije samog nastupa, ali ono što pršti iz njihove izvedbe su zabava, smijeh i autentičnost.

YouTube talent show | Author: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL
Iako su svi kandidati već dosad pokazali značajan talent i snalažljivost te želju i volju da postanu nove YouTube zvijezde, samo jedan ili jedna od njih će na kraju zaista i pobijediti. Pobjednika ove sezone očekuju genijalne nagrade, a osim ugovora s JoomBoosom u iznosu od minimalno 100.000 kuna, pobjednik ili pobjednica sa svojim će mentorom proputovati Europu. Naime, još jedna od nagrada ove godine je Eurotrip po deset najvećih europskih gradova, a i ondje će dobiti priliku snimati svaki zanimljiv događaj i avanturu na koju naiđu.

Svatko tko želi može se uključiti u glasovanje za ovogodišnjeg Videostar pobjednika, a sve informacije, novosti i zanimljivosti mogu se naći u Viber communitiesima. Ondje mentori sa svojom publikom dijele svaku novu epizodu Videostara koja izađe te je zajedno komentiraju i ujedno glasaju za kandidate koji su ostavili najbolji dojam. Na kraju glasovanja ispada po jedan kandidat, a ondje se bira i konačni pobjednik. Viber communitiesima se mogu pridružiti svi i pratiti najnovije informacije o kandidatima ovog uzbudljivog talent showa.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.