Voices
535 prikaza

Laseri, roboti, 3D vizuali - Chemicalsi pripremaju čudo!

Chemical Brothers
Alex Nighingale
U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri objavili su 24 albuma od kojih je devet s novim studijskim snimcima

Nestrpljenje publike je na vrhuncu, jer svega je par dana do njihovog velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova.

Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih Londonskih klubova do najvećih svjetskih pozornica, a osnovna ideja ostala je ista: njihov koncert kreira transcendentalni prostor kojem se publika jednostavno prepusti i izgubi u njemu.

Tako se 12. listopada u Domu sportova priprema istinski spektakl. Šleperi kamiona, koje produkcija dovodi, garantiraju spektakularni doživljaj koji će se pamtiti. Konfete, laseri, roboti, s naglaskom na 3D vizuale koji uvode prisutne u svijet Chemical Brothers mašte - sve to donijet će jedan od najboljih partyja koje je Zagreb imao prilike ugostiti.

Osvježeni zvukom, no s notom nostalgije koju neminovno nose uz sebe, Chemical Brothers su tip izvođača kojem publika ostaje vjerna od prvog slušanja.

U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri objavili su 24 albuma od kojih je devet s novim studijskim snimcima. Aktualni ‘No Geography’ objavljen je ove godine i svježina njegova zvuka najbolji je dokaz koliko su Tom Rowland i Ed Simons pravi gosti u pravo vrijeme za koncertni događaj jeseni.

Dosadašnji albumi grupe The Chemical Brothers su, osim izrazito kreativnog zvuka i umjetničke slojevitosti, donijeli niz hit-pjesama. Mnoge od njih ćemo – u osebujnom live izdanju s pomno pripremljenim vizualima – imati prilike gledati uživo u Domu sportova. S njima ćemo, naglasit će Ed Simmons, dobiti jedinstveno iskustvo kojega valja doživjeti.

Zato vam donosimo popis od pet odabranih pjesama koje će vam omogućiti da se na najbolji i najkraći način pripremite za poseban audio-vizualan doživljaj, koji će nam omogućiti višesatni bijeg od svakodnevnih briga i problema.

Prije prepuštanja pjesmama, zabilježite si satnicu za subotnji izlazak: vrata se otvaraju u 19 sati, od 19.30h počinje zagrijavanje uz DJa i dugogodišnjeg CB suradnika, Jamesa Holroyda, a Chemical Brothers preuzimaju pozornicu u 21.30h.

 • Avatar maks20022
  maks20022 20:21 07.Ožujak 2020.

  Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site

 • Avatar LisaGI97
  LisaGI97 18:58 07.Ožujak 2020.

  Тгažitе udicu s nеznаncem! Sрremni za svе екspегimеntе! –– KISSIA.CLUB

 • Avatar SharonAU96
  SharonAU96 18:18 07.Ožujak 2020.

  Betty, 19. bxes.xyz/d962097