Voices
192 prikaza

Osnovana najveća regionalna agencija za custom sadržaj

Content engine
Content engine
Spajanjem triju dosadašnjih agencija nastao je Content engine s revolucionarnim alatom Promethejem

Spajanjem Red Pointa, Pixsella i Newsrooma nastala je najveća hrvatska i regionalna content-agencija Content engine. Riječ je o razrađenom sustavu za planniranje, kontinuiranu proizvodnju i oblikovanje sadržaja, prilagođenog platformama i potrebama klijenata. Nova agencija nudi istraživanjem i planiranjem, preko tri suradnika, do briefinga, istraživanja tržišta, praćenja KPI-eva, planiranja sadržajnog kalendara.

Nudi i kreaciju i produkciju s 253 suradnika na raspolaganju; urednicima, novinarima, piscima, autorima, fotografima, videosnimateljima, snimateljima zvuka, montažom slike i zvuka. Za oblikovanje i kontekst nudi 13 suradnika; art direction, interaktivni/digitalni dizajn, grafički dizajn, animatori, infografičari, copywriting, concept writing.

5 suradnika za servis i podršku; account manager, account assistant i admin. Svaka od agencija – Red point, Pixsell, Newsroom pritom daje ono najbolje iz svog područja, a o tome kako funkcionira revolucionarni alat Promethej i kako agencija pomoću njega omogućuje pronalaženje nepogrešive priče ili teme pogledajte sami u videu koji slijedi.

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.