Znanost
44662 prikaza

Mnogi u šoku: Ovo je idealan broj seksualnih partnera

Bogati par
Thinkstock
Jedno istraživanje otkrilo je idealan broj seksualnih partnera, koji bi mogao mnoge iznenaditi

Više od 1000 ljudi sudjelovalo je u najvećem britanskom online istraživanju koje je provela stranica za izvanbračne veze illicitencouters.com.

Trebali su odgovoriti na pitanje koliko bi ljubavnika voljeli da je imao njihov novi partner, a najpopularniji odgovor je bio između osam i 12, jer ga je izabralo 38 posto žena i 37 posto muškaraca.

Unutar te skupine, i muškarci i žene su rekli da smatraju da je 10 savršen broj, jer nije ni previše ni premalo.

Prema istraživanju, osobe koje su imale više od 10 seksualnih partnera smatrale su se promiskuitetnima, dok se na one s manje od 10 prijašnjih partnera gledalo kao na neiskusne. Također se pokazalo da su posebno muškarci oprezniji kad se susretnu sa ženom koja je imala više od 10 partnera.

A ako je osoba imala više od 20 partnera, većinu bi to automatski odbilo i ohladilo, piše Independent.

35 posto žena je priznalo da želi znati sve o prošlosti novog partnera, što želi i 30 posto muškaraca kad pronađe nove partnerice.

Glasnogovornik navedene stranice, Christian Grant, smatra da se veze mijenjaju nevjerojatnom brzinom i da smo danas svi puno tolerantniji i skloniji seksualnim avanturama nego prije.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.