Ekonomix
7991 prikaza

Klemm dobio koncesiju za Zrće

Klemmova tvrtka dobila koncesiju na plažu Zrće
PIXSELL
Povjerenstvo za koncesije među četiri ponude pristigle za zakup Zrća ocijenile su da je ponuda koju je dao konzorcij Cocomo najpovoljnija

Konzorcij šest tvrtki, među kojima je i tvrtka Josipa Klemma, Klemm Sigurnost, po svemu sudeći idućih 20 godina upravljat će jednom od najatraktivnijih plaža u Hrvatskoj – novljanskim Zrćem, piše Večernji list.

Naime, Stručno povjerenstvo za koncesije na pomorskom dobru Ličko-senjske županije među četiri ponude pristigle za zakup Zrća ocijenile su da je ponuda koju je dao konzorcij Cocomo najpovoljnija.

Nositelj ponude je zapravo trtka Cocomo d.o.o. u vlasništvu ugostitelja iz Novalje i vlasnika istoimenog kluba Josipa Šonje, a osim Klemmove zaštitarske tvrtke u konzorciju su još tvrtke Telur, ugostiteljski obrt Arkada, Vodeni sport Fero-Term i Kamgrad.

Konačnu odluku Županijska skupština donijet će 14. ožujka, a ostali ponuditelji - “Isla Nova”, “Black Sheep” i “Hostel Zrće" na tu se odluku mogu žaliti, a protiv koncesije na Zrću je i gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.